? til Jonas Klein

Hvad er hemmeligheden bag Jonas Klein og Supershape’s succes?
En kærlighed til godt enkelt design, godt håndværk og hårdt arbejde
jonas_klein_02

Foto: Brother & Sister

Foto: Brother & Sister

Hvorfor lige eget firma til at producere de mange spændende møbler?
Jeg kan godt lide at vi hele tiden har styr på hele produktionen, gennem alle faser. Fra den første spæde ide til det færdige produkt. Vi ved altid hvor langt vi er i produktionen, men vi henter også hjælp til de opgaver som vi ikke har maskiner til at udføre, men vi prøver hele tiden at holde produktionen tæt på.

Hvad er historien bag Jonas Klein som designer?
Jeg er autodidakt designer med hovedet fyldt med ideer og hænderne skruet rigtigt på. Oprindelig er jeg uddannet erhvervs dykker med speciale i undervands foto og video.

Foto: Jonathan

Foto: Jonathan

Foto: Granny Nude

Foto: Granny Nude

Hvorfor er Jonas Klein’s møbler holdbar design?
Jeg prøver at lave designs som jeg også selv ville købe om mange år. I alle mine møbler og møbel tilbehør prøver jeg at holde den “rene linje” og prøver hele tiden at skære ind til benet.

Hvordan er sammenkoblingen mellem kunst, fashion, møbeldesign og arkitektur?
Jeg ved ikke hvordan sammenkoblingen er, men jeg er interesseret i det grænse område mellem møbeldesign og kunst. Jeg har selv lavet flere one-of-a-kind produkter, bla. et tæppe lavet af 110 meter ekstremt kraftig fortøjnings reb. Design og kunst begreberne flyder sammen, og i min verden er det en god ting.

Foto: Match Table

Foto: Atray

Foto: Atray

Nyt eller gammelt?
Begge dele, bare det er godt håndværk, gode materialer og et enkelt udtryk.

Hvordan er fremtiden for Jonas Klein og Supershape?
Vi er i øjeblikket ved at udvide produktionen og skufferne og tegneblokken er fyldt med nye produkt ideer, som der skal kigges på. Så fremtiden ser meget spændende ud, og med mange nye udfordringer.

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *