Om by Janus

Mission
by Janus’s mission er at give læseren en unik beskrivelse af det nyeste nye indenfor design, møbelkunst, moderne kunst og fashion. Med spændende interviews giver bloggen by Janus artikler der er interessante for det moderne menneske.

Vision
by Janus vil være de førende indenfor blog verdenen med artikler omhandlebde innovative produkter til hjemmet. by Janus skaber en anderledes platform for innovative produkter, således at nye unge og innovative designere skal vælge os, som fremtidens samarbejdspartnere.

Historie
Det første spadestik til Janus Furniture blev skabt ved et tværfagligt project mellem Aarhus School of Business og Arkitekt Skolen i Aarhus, hvor projektet mundede ud i et innovativ møbel, som rettede sig mod det private segment. Janus Jespersen arbejdede således videre med tankerne om at starte en innovativ platform for unge og innovative designere, mens han læste Cand.merc. i finansiering på Aarhus School of Business. Efter endt uddannelses forløb, grundlagde Janus Jespersen i 2010 Janus Furniture og i 2011 var platformen en realitet. Efterfølgende arbejdede Janus Jespersen så videre med ideer indenfor design, møbelkunst, moderne kunst og fashion, og i 2011 grundlagde Janus Jespersen så bloggen www.byjanus.com.

Direktion
Indehaver Janus Jespersen
Cand.merc. i finansiering (2009)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *