Nevvvorks’ forunderlige lampe eventyr

lowres___mg_9072 copy 2Det nye og inspirerende design firma Nevvvorks lancerer en række lamper, som det er værd at tage et ekstra kig på! Lamperne kan anvendes både i det private hjem og i virksomheden eller sågar i det offentlige, og designerne af lamperne tæller så stærke up-coming navne såsom Thor Høy, Niels Bak Rasmussen og design duoen NOERGAARD & KECHAYAS!  Se evt. de nye lamper Hang On tegnet af Niels Bak Rasmussen på Janus Furniture, www.janusfurniture.dk!

Hvorfor ikke gøre dagligdagen mere inspirerende og nytænkende? Det har Thor Høy forsøgt med den fantasifulde lampe Escher Radiant, som får smilet frem på lowres___mg_9046 copy 2enhver, og som med det rette lysindfald pepper hjemmet eller entreen i firmaet op på et højere niveau. Lamperne kan købes hos Janus Furniture, www.janusfurniture.dk, og kan mixes med arvestykkerne fra bedstefar og bedstemor, eller med nye design rigtige produkter fra Normann Copenhagen, som også fås i shoppen hos Janus Furniture!

Måske en kommende design klassiker er født med lampen Material Pendant, som er designet af duoen NOERGAARD & KECHAYAS. Lamperne fås i et utal af materialer og vil passe godt over spisebordet, hvor man leger med ”nyt og gammel”, eller mixer i materiale valget, hvorved der skabes forunderlige kontraster! lowres___mg_9291 copy 2Verden ligger åben for Material Pendant, og om lampen bliver en klassiker kan kun tiden sige! Så tag et ekstra kig på shoppen Janus Furniture, www.janusfurniture.dk, og se om ikke der kommer en lille indretnings arkitekt op i dig?

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *