? en glad kunde

Hemmeligheden for ”en glad kunde” er en fantasifuld indretning, hvor man mixer med det nye og det gamle, og med glæde har Janus Furniture modtaget kreative indretnings tips fra Vores kunder! Det nye kender vi fra boligbladene, og hos Janus Furniture, www.janusfurniture.dk, kan du shoppe løs i nyt og lækkert design fra Normann-Copenhagen, Ditte Fischer og Nevvvorks eller finde det klassiske i form af de lækre arkitekttegnede objekter fra ArchitectMade og Alvar Aalto’s fantastisk klassiske, og stadig holdbar, design fra den finske producent Artek!
1Hvorfor ikke mixe det klassiske med det nye, og en fantastisk lækker Jordbærkage! Keramikken er fra Ditte Fischer og hedder ”Mælk & Sukkersæt i sort” og kan fås hos Janus Furniture, mens tallerkenen er fra Royal Copenhagen og Jordbærkagen er fra den lokale bager!
2Man skal huske at forkæle dem, som man holder allermest af! Og det er selvfølgelig vores ”kære børn”. Her ses mixet med Nanna Ditzel’s ”Trisser” sammen med to smukke vaser fra Ditte Fischer, og en dekorativ blomst! De små vaser fås i mange kombinationer, og passer perfekt til dig, når der kommer en lille indretnings arkitekt op i maven på dig!
3Fantastisk smuk indretnings tips! Hvorfor ikke kombinere en stige-reol med spændende bøger, Royal Copenhagen og en Bird i natur fra ArchitectMade, som findes i mange variationer hos Janus Furniture, www.janusfurniture.dk, og ikke at forglemme Kay Bojesen’s geniale Abe! Og så selvfølgelig et lækker tryk på væggen. Janus Furniture har et samarbejde ang. indretning med litografier fra Edition Copenhagen, så kontakt Janus Furniture og vi finder det helt rigtige litografi til dig!
4Man får lyst til at råbe ”Wauw” når man ser denne indretning! Skænken er fra IKEA og er tegnet af Nicholai Wiig Hansen, og er en ”Blockbuster” for alle studerende, men også den ældre generation har et nært forhold til denne skænk! Standerlampen er en ”Æld gammel” Hans Jørgen Wegner lampe produceret af Louis Poulsen, og som for nylig blev reproduceret. Den er tidsløs og passer til det enkelte udtryk. På skænken står de dekorative ”Grass vase” og fås i Large, Medium og Small! Vaserne kan købes hos Janus Furniture, og er lavet af Normann-Copenhagen og designet af Claydies!

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *